Comunicat – Lansare agentie

În data de 29 martie 2014, ora 19 la Complex Diplomatic a avut loc lansarea agenției Eva’s Brand – exemplu de originalitate și creativitate la nivel de consultanță de branding. Sub indemnul lansării agenției s-a proiectat un eveniment menit a apropia societatea de un concept de marketing inovator și occidental, concentrat pe individualizarea fiecărui participant activ mediului business autohton.

Spectacolul evenimentului a fost asigurat de pianistul George Calin împreuna cu vocalista Larisa Ciortan, urmat de un număr special de balet a trupei de dans Joy 2 Dance, ambianța distinsă fiind încheiată de performanța vocală a tenorului Iulian Bratu. Lansarea s-a dorit a fi un eveniment de socializare între persoane similare din punct de vedere profesional și economic.

Prezența anumitor personalități marcante, exponenți multidisciplinari, au marcat evenimentul datorită sprijinului acordat. Astfel, menționăm prezența domnului Iulian Gropoșilă – președinte PIMM Constanța, Stelian Beciu – executor judecătoresc, Anca Floriana Deaconu – artist vizual, Radu Ciorei – dirijor Teatrul National de Opera și Balet Constanța, Mircea Taiss – director marketing Neptun TV, Liliana Bărăscu – actriță Teatrul de Stat Constanța.

Dorim ca succesul lansării și ambianța distinsă creată de programului artistic de o calitate excepțională oferit audienței, să reprezinte doar începutul unei existențe antreprenoriale marcate de valoare și prestigiu.

Cu respect, Echipa Eva’s Brand

Evas brandevas_brand__147 evas_brand__313 evas_brand__391

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s